LD INTERIÖR HOMESTAGING & INREDNING

HOMESTAGING | INREDNING | LD TEAM | NYHETER & KAMPANJER                                            ENGLISH  
Vi på LD Interiör har anpassat våra tjänster efter våra kunders behov. Vi erbjuder olika paketlösningar och jobbar alltid med att tillfredsställa era behov.
  1. MEDIUM           

  2. Vi inreder Er bostad med hjälp av Era möbler, vi tar även hjälp av egna inredningsdetaljer som kuddar, textiler, konst och växter, samt mindre möbler. Inredningen lånas ut i fem veckor. Samma dag innan visningen och innan fotograferingen kommer vi att besöka bostaden med ev. snittblommor och frukt.               

  3. ( Priser från 7 000 kr inkl moms)
  1. LARGE

  2. Vi stylar och kompletterar med möbler, inredningsdetaljer, belysning mm. Med detta menar vi att vi använder oss av de befintliga möbler men byter ut en del så att det passar in mer i det ”nya” hemmet. Inredningen lånas ut i fem veckor. Samma dag innan visningen och innan fotograferingen kommer vi att besöka bostaden med ev. färska blommor och frukt .

  3. ( Priser från 11 000 kr inkl moms)  1. EXTRA LARGE

  2. Total möblering och inredning av en tom bostad. Möblerna kommer från vårt eget lager. Inredningen lånas ut i fem veckor. Samma dag innan visningen och innan fotograferingen besöker Vi bostaden med ev. nya snittblommor och frukt.

  3. ( Priser från 12 000 kr inkl moms)